top of page
  • Writer's picturesunghanary

Sun Ghanan uusi hallitus

Sun Ghanan sääntömääräinen vuosikokoukseen ja saaneet mm. uuden hallituksen seuraavalle kahdelle vuodelle. Uusi hallitus on Elisa Kaartinen, Hanna Takala, Kaisa Takala, Maria Kivivuori, Minna Kuusisto ja Suvi Simonen. Onnea!

Vuosikokouksessa, kun summaa yhteen sekä mennyttä vuotta toiminta- kertomuksen tiimoilta, että tulevaa toimintasuunnitelman osalta, niin saamme olla Sun Ghanassa kiitollisia monesta asiasta kuten;


▶ Meillä on huippu tiimi ja jäsenistö,niin osaava sakkia! On erilaista osaamista, kokemusta, dialogisuutta ja kunnioittavaa työotetta (kuten...jokainen tekee ja on mukana just sen verran kuin pystyy ja haluaa)


▶ Meillä on ollut ihan hurjasti kaikenlaista tapahtumaa esimerkiksi vuoden 2019 aikana. Osallistumista, vaikuttamista ja yhteistyötä niin Suomessa kuin Ghanassa on tehty.

▶ Olemme päässeet tekemään yhteistyötä monien eri tahojen kanssa. Yhteistyö!

▶ Meidät on löydetty hyvin niin somessa kuin livenä! Tiedäthän, että sähköisen hakemuksen jäseneksi voi täyttää vaikka heti täällä.

Covid 19- epidemia ja poikkeusaika on vaikuttanut myös pienen yhdistyksen toimintaan. Kaikki suunniteltu tapahtuma on peruuntunut ja työharjoittelu- ja vapaaehtoistyöt Ghanassa peruuntuivat toistaiseksi. Kaikkien suunniteltujen toimintojen peruuntuminen luonnollisesti vaikuttaa toiminnan ylläpitämiseen. Toisaalta tällainen tilanne on pysäyttänyt pohtimaan asioita uusista näkökulmista ja löytämään uusia keinoja olla mukana, järjestää ja vaikuttaa. Näkee erilaisia mahdollisuuksia!


Poikkeuksellinen tilanne on synnyttänyt myös aitoa halua tehdä vapaaehtoisesti töitä yhteisen hyvän eteen ♥️ kysytään; mitä minä voisin tehdä?


Terveisin,

Sun Ghanan hallitus

0 comments
bottom of page