top of page
  • Writer's picturesunghanary

Tule tutustumaan Sun Ghana ry:n porukkaan Turun sekä Salon taiteiden yö/ähön!

Updated: Sep 3, 2018


Kesäisin Suomeen rantautuu syke. Sellainen syke, jonka tuntee Ghanassa vuorokauden ympäri. Lämpö, ihmiset liikkeessä, energia, musiikki, tapahtumat... Meidän porukan mielestä festarit ja erilaiset kulttuuritapahtumat ovat aivan superkivoja.


Sun Ghana yhdistys näyttäytyi heinäkuussa ensimmäistä kertaa festareilla, nimittäin EtnoSalo -festareilla. Oli mukavaa tavata kirjava joukko ihmisiä, vaihtaa kuulumisia, ja kertoa meidän juuri alkaneesta toiminnasta Ghanassa.


Sun Ghana ry
Sun Ghana ry:n myyntipöytä EtnoSalo -festareilla / 2018

Osallistumme tänä kesänä myös Turun taiteiden yöhön, sekä Salon taiteiden yähön pienillä myyntipöydillä. Myymme kaikenlaisia ghanalaisia aarteita ja taideteoksia kerätäksemme varoja toimintamme ylläpitämiseen ja kohdeprojektiemme tukemiseen Ghanassa. Esittelemme projektejamme, kuulemme ständeillämme vierailevien kokemuksia ja aatteita Ghanasta, ja tietenkin toivotamme uusia jäseniä tervetulleeksi Sun Ghanan porukkaan.


Tule sinäkin tervehtimään meitä Turun taiteiden yönä Apteekkimuseon sisäpihalla sijaitsevan Cafe Qwensel:n edustalle, ja Salon taiteiden yähän Bar Bizarre:n viereen!


Nautitaan loppukesän tunnelmista ja yhdessäolosta!


Terkuin,

Sun Ghanan porukka

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page