top of page
KEITÄ ME OLEMME

"Olemme joukko suomalaisia reissaajia, joihin Ghana on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen. Ghana, sen kulttuuri, ympäristö ja ihmiset ovat tarjonneet meille iloa, ystäviä ja uudenlaisia näkökulmia elämään."

"Ghana on voimakkaiden kontrastien maa ja lähtökohdiltaan hyvin erilainen kuin Suomi. Ghanassa oppii arvostamaan Suomessa itsestäänselvyyksinä pidettyjä asioita. Ghana antaa myös aivan uudenlaista merkitystä ihmisten kohtaamiseen."

"Ghanassa parasta on se, että joku on aina auttamassa puhtaasta auttamisen halusta. Pienillä teoilla voi tehdä suurenkin muutoksen. Me haluamme olla mukana ruohonjuuritason toiminnassa, jossa saamme yhdessä oppia toisiltamme ja jakaa käytettäviksi omia taitojamme ja lahjojamme. Ja mikä tärkeintä, haluamme olla aktiivinen foorumi, jossa voimme jakaa kokemuksiamme"

_edited.png

Sun Ghana ry on joukko erilaisia ihmisiä, joista jokainen tuo toimintaan mukaan omaa ammatillisuutta, näkemystä ja kokemusta. Sun Ghanan yhteisö on avoin ja toivottaa lämpimästi kaikki toiminnasta kiinnostuneet tervetulleeksi, niin Suomessa kuin Ghanassakin!

IMG_20180316_212228_766.jpg
MITÄ ME TEEMME

Sun Ghanan ensisijainen tarkoitus on tarjota mahdollisuus lähteä vapaaehtoistyöhön sekä kansainväliseen työharjoitteluun Ghanaan. Visiomme on lisätä Suomen ja Ghanan välille kokemusten, kulttuurin ja osaamisen vaihtoa.

Suomessa Sun Ghana ry:n tarkoituksena on luoda vahva, persoonallinen ja innovatiivinen ystävyys- ja yhteistyö-verkosto Suomen ja Ghanan välille. Haluamme myös olla mukana rakentamassa Suomeen yhteisöä niille, joita Ghana koskettaa tavalla tai toisella. Arvostamme yhdessä tekemistä ja ympärillä olevien ihmisten merkitystä. Haluamme tarjota paikan ja väylän, jonka kautta ihmiset voivat hyödyntää omaa osaamistaan sekä jakaa kokemuksiaan.

MITEN ME TEEMME
sun ghana yhdistys

Sun Ghana ry:n toiminta perustuu globaaliin yhteistyöhön, avoimuuteen ja luotettavuuteen. Pyrimme aina oikeudenmukaisiin sekä vastuullisiin ratkaisuihin kaikessa toiminnassamme. Yhdistyksen ydinarvoina korostuvat suvaitsevaisuus ja kestävyys.

 

Päätöksenteko yhdistyksessä perustuu läpinäkyvyyteen. Haluamme toimia avoimesti, mikä näyttäytyy mm. sosiaalisen median viestinnässä, ja aktiivisessa tiedottamisessa.

Avoimuus ja vastavuoroisuus luovat pohjan toimintakulttuuriimme - sinä olet tervetullut mukaan vaikuttamaan: osallistu juuri sen verran kuin itse haluat. Yhdessä tekeminen on yhdistystoiminatamme yksi tärkeimmistä voimavaroista, jota haluamme vaalia.

bottom of page